Ситуація в енергосистемі: дефіцит відсутній 23 день, обмежень у мережах "Укренерго" немає

На сході після завершення ремонтних робіт відновлено надійність живлення регіону.
Ситуація в енергосистемі: дефіцит відсутній 23 день, обмежень у мережах "Укренерго" немає
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У понеділок, 6 березня, дефіцит потужності в енергосистемі України відсутній уже 23-й день поспіль і наразі не прогнозується. Споживання поступово зростає, що характерно для початку робочого тижня. Про це повідомили в "Укренерго".

Читайте також:

Зазначається, що працюють усі види електростанцій в енергосистемі. Генерації електроенергії в енергосистемі країни достатньо для покриття споживання. Триває незначний імпорт електроенергії. Обсяг наявних доступних потужностей генерації сприяє підвищенню операційної безпеки енергосистеми.

У компанії додали, що обмежень у мережах "Укренерго", які спричиняють необхідність обмеження споживачів, наразі немає. Але при зміні ситуації в енергосистемі та різкому зростанні споживання можливе застосування відключень.

Читайте також:

"На сході після завершення ремонтних робіт відновлено надійність живлення регіону. Продовжуються роботи для підвищення надійності живлення регіону в Одеській області. Відключення споживачів не прогнозується", - йдеться в повідомленні.

Також тривають ремонтні роботи на всіх інших об'єктах "Укренерго", пошкоджених ворожими обстрілами.

Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook
Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook

Раніше ми писали, що Україна виходить з опалювального сезону 2022-2023 рр. із профіцитом потужності, з достатніми запасами газу та вугілля, а також підтримкою міжнародної коаліції.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK