Планували перетнути кордон річкою Тиса: на Закарпатті затримали "водолазів" та "човнярів"

На Закарпатті прикордонники затримали ухилянтів.
Планували перетнути кордон річкою Тиса: на Закарпатті затримали "водолазів" та "човнярів"
На Закарпатті затримали ухилянтів / dpsu.gov.ua

Прикордонники Мукачівського загону затримали п'ятьох чоловіків, які планували незаконно перетнути кордон річкою Тиса. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Так, двох "водолазів" затримав наряд відділення "Солотвино". Чоловіків, які приїхали на Закарпаття з Дніпропетровщини, зупинили неподалік від кордону з Румунією. 

"Мету свого перебування в прикордонні вони пояснити не змогли. Окрім документів та грошових коштів, у наплічниках чоловіків прикордонники виявили ножиці по металу, за допомогою яких зловмисники хотіли подолати загороджувальний паркан, а також гідрокостюми, у яких вони планували перепливати холодну та повноводну річку" , - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Ще трьох порушників кордону затримали на українсько-угорській ділянці кордону військовослужбовці відділу "Вилок". Мешканці Закарпаття в супроводі двох переправників також планували подолати Тису, тільки на гумовому човні.

"Під час опитування чоловіки зізналися, що за організацію своєї "подорожі" двоє з них повинні були сплатити "туроператору" по 4 тисячі доларів, ще один - 4,5 тисяч доларів", - розповіли у відомстві.

Читайте також:

На затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України", склали протоколи, справи скерували до суду.

Раніше ми писали, що оперативники Білгород-Дністровського й Подільського прикордонних загонів запобігли незаконному переправленню осіб через державний кордон.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK