На користь України передано активи російського бізнесмена на Чернігівщині

Загальна вартість вилученого на користь держави майна становить понад 1 млрд грн.
На користь України передано активи російського бізнесмена на Чернігівщині
Ілюстративне фото / depositphotos.com

За матеріалами Служби безпеки в управління Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, (АРМА) передано активи чернігівської текстильної компанії, яка пов'язана з російським бізнесом. Про це повідомили в СБУ.

Читайте також:

Зазначається, що рішення стосується всього нерухомого майна компанії та корпоративних прав на неї. Загальна вартість вилученого на користь держави майна становить понад 1 млрд грн.

За даними слідства, кінцевим бенефіціаром підприємства є російський бізнесмен, який працює на військово-промисловий комплекс РФ.

Читайте також:

Встановлено, що він володіє групою російських компаній, які виконують замовлення з виробництва військового одягу та спорядження для окупаційних угруповань країни-агресора.

Наразі в межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 110-2 Кримінального кодексу України (фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України) триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних до відповідальності.

Раніше ми писали, що суд арештував майно російського бізнесмена Миколи Сердюка, причетного до фінансування збройної агресії проти України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK