АРМА продало останню партію російського аміаку: скільки грошей отримало

Кошти від проданого майна після погодження уряду перераховуються на придбання військових облігацій.
АРМА продало останню партію російського аміаку: скільки грошей отримало
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Агентство з розшуку та менеджменту активів отримало ще понад 254 млн грн від продажу арештованого аміаку російського походження обсягом 9,7 тис. тонн. Про це повідомила пресслужба АРМА.

Читайте також:

"За підсумками реалізації п'яти партій російського аміаку загальним обсягом близько 42 тисячі тонн АРМА отримало понад 1,32 млрд гривень, що в багато разів перевищує надходження від реалізації за всі попередні роки роботи Агентства", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кошти від проданого майна після погодження уряду перераховуються на придбання військових облігацій. Наразі завдяки купівлі цінних паперів до бюджету сукупно перераховано понад 1,2 млрд грн.

Читайте також:

В АРМА додали, що у випадку з продажем аміаку, крім ціни, сформованої за підсумками торгів, покупець має сплатити також винагороду електронному майданчику, компенсацію держпідприємству АТ "Одеський припортовий завод" за прийом, захолоджування, зберігання та відвантаження сировини, а також ПДВ і митні платежі. 

Отже, реальна вартість арештованого аміаку для покупців є значно вищою, ніж остаточна ціна продажу за результатами торгів.

Раніше ми писали, що Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) отримало ще 372,6 млн гривень від продажу російського аміаку на відкритих торгах.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK