Продавав військовим ЗСУ неіснуючі товари: у Києві викрили шахрая

Фігурант пропонував у соцмережах тактичні ножі за умови передплати.
Продавав військовим ЗСУ неіснуючі товари: у Києві викрили шахрая
Правоохоронці столиці викрили шахрая / npu.gov.ua

Правоохоронці Києва викрили шахрая, який ошукав військових Збройних сил України на продажі неіснуючих товарів. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

"38-річний правопорушник створював оголошення в соцмережах, де пропонував виготовлення тактичних ножів ручної роботи. Замовлення приймав за умови повної оплати на банківську картку. Однак, отримавши гроші, чоловік не виконував взятих на себе обов'язків та припиняв спілкування з клієнтами", - йдеться в повідомленні. 

На сьогодні встановлено п'ятьох потерпілих військових ЗСУ, які наразі знаходяться в зоні бойових дій. За попередніми підрахунками, сума збитків становить близько 70 тис. грн.

Читайте також:

За місцем проживання чоловіка правоохоронці провели обшук і вилучили два мобільні телефони, ноутбук та банківські картки, що використовувалися в протиправній діяльності.

Зловмисника затримали. Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Чоловіку може загрожувати до 8 років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми писали, що 28-річному уродженцю з Луганська повідомили про підозру за фактом заволодіння шляхом обману грошовими коштами та гуманітарною допомогою для ЗСУ на загальну суму понад 380 тис. грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK