Для безпеки газопостачання: ОГТСУ отримав від США потужні генератори

Відключення електроенергії ставлять під загрозу безперебійну роботу газотранспортної системи.
Для безпеки газопостачання: ОГТСУ отримав від США потужні генератори
ОГТСУ отримав від США генератори / facebook.com/gas.tso.ua

Оператор газотранспортної системи України (ОГТСУ) отримав від Агенції США з міжнародного розвитку (USAID - US Agency for International Development) 6 потужних генераторів. Про це у Facebook повідомила пресслужба ОГТСУ.

Читайте також:

За даними пресслужби, передані 4 AKSA потужністю 148 кВт і 2 генераторні установки Kubota потужністю 25 кВт у рамках міжнародної технічної допомоги, наданої через USAID Проєкт енергетичної безпеки.

В ОГТСУ зазначили, що відключення електроенергії, спричинені повітряними атаками ворога на об'єкти енергетичної інфраструктури України, ставлять під загрозу безперебійну роботу газотранспортної системи та забезпечення належного рівня надання послуг споживачам та замовникам.

Читайте також:

"Тому допомога міжнародних партнерів є надзвичайно важливою для безпеки газопостачання", - йдеться в повідомленні.

За словами начальника управління транспортування газу ОГТСУ Івана Самченка, генератори, отримані компанією в рамках технічної допомоги, дозволять забезпечити стабільну роботу компанії й належний рівень послуг як споживачам, так і замовникам послуг транспортування газу за будь-яких обставин.

ОГТСУ та USAID працюють над закупівлями додаткового критично необхідного обладнання для забезпечення стійкості функціонування газотранспортної системи України та підготовки до наступного опалювального сезону.

Публікація Оператора ГТС України у Facebook
Публікація Оператора ГТС України у Facebook

Раніше ми писали, що за рік із початку повномасштабної війни в Україну надійшло 450 вантажів гуманітарної допомоги з енергетичним обладнанням.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK