Конвертація російських рублів: в Україні припинили незаконну діяльність

Оголошення про обмін фігурант розміщував у телеграм-каналах, використовував заборонену в Україні платіжну систему.
Конвертація російських рублів: в Україні припинили незаконну діяльність
Одесита судитимуть за конвертацію російських рублів / esbu.gov.ua

На Одещині припинили незаконну діяльність, пов'язану з конвертацією електронних грошей, обіг яких заборонено на території України. Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

Встановлено, що одесит здійснював незаконні дії з обміну російських рублів в українську гривню та навпаки на території Одеської та Дніпропетровської областей з квітня 2022 року.

"Оголошення про обмін фігурант розміщував у телеграм-каналах, використовував заборонену в Україні платіжну систему. Обмінювати шахраї пропонували будь-яку суму", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків детективи виявили та вилучили цінності на загальну суму понад 670 тис. грн. Це грошові кошти, декілька мобільних телефонів, ноутбук, sim-картки, 7 банківських карток та комп'ютер. На вилучено майно накладено арешт.

Читайте також:

Особі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 200 КК України (здійснення незаконних дій пов’язаної з конвертацією електронних грошей, обіг яких заборонено на території України). Кримінальне провадження направлено до суду.

Раніше ми писали, що Служби безпеки України нейтралізувала в Сумській області злочинне угруповання, яке допомагало окупантам обмінювати награбовані мільйонні суми гривень на російські рублі.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK