Україна та Польща продовжили дію дозволів для вантажоперевезень до третіх країн

Дозволи діятимуть до 30 червня.
Україна та Польща продовжили дію дозволів для вантажоперевезень до третіх країн
Ілюстративне фото / Getty Images

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та Міністерство інфраструктури Польщі домовилися про продовження дії дозволів для виконання вантажних перевезень до третіх країн. Дозволи діятимуть до 30 червня. Про це повідомили в Міністерстві відновлення.

Читайте також:

Зазначається, що найближчим часом буде проведено профільне засідання українсько-польської Змішаної Комісії про міжнародні автомобільні перевезення для обговорення всіх питань у галузі міжнародних автомобільних перевезень, зокрема й ухвалення довгострокового рішення щодо дозволів.

Як розповіли в міністерстві, під час переговорів сторін було порушено питання функціонування електронної черги для перетину кордону вантажівками. Наразі погоджено проведення онлайн-зустрічі з польськими перевізниками щодо єЧерги.

Читайте також:

Зі свого боку Міністерство інфраструктури Польщі проаналізує аспекти роботи автомобільних пунктів пропуску в Корчовій, Медиці та Гребенне для максимального збільшення їхньої пропускної спроможності. 

Раніше ми писали, що Польща не буде обмежуватимуть перелік українських продуктів, які перевозитимуться транзитом через її територію.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK