В Україні запустили чергову потужну свердловину: дає 230 тис кубометрів газу на добу

"Укргазвидобування" запустило в роботу ще одну потужну свердловину на Сході України.
В Україні запустили чергову потужну свердловину: дає 230 тис кубометрів газу на добу
"Укргазвидобування" запустило в роботу ще одну потужну свердловину / naftogaz.com

АТ "Укргазвидобування" пробурило й запустило в роботу ще одну потужну свердловину на Сході України. Вона дає додатково 230 тис. куб. м природного газу на добу. Про це повідомила пресслужба НАК "Нафтогаз України".

Читайте також:

"Ми отримали цей результат на відкритому понад 45 років тому газовому родовищі, яке тривалий час вважали малоперспективним. Команда розробників "Укргазвидобування", застосувавши оновлені підходи до інтерпретації даних, виявила додаткові запаси газу в надрах", - зазначив очільник Групи "Нафтогаз" Олексій Чернишов. 

Як зазначили в НАК, наразі на цьому родовищі заплановано буріння ще п'яти нових свердловин, щоб повністю реалізувати виявлений потенціал із видобутку газу.

Читайте також:

"Наша мета - отримувати з цього родовища щонайменше 1 млн куб. м газу на добу. Це стане значним внеском у виконання нашого плану з повного забезпечення України власним газом протягом наступного опалювального сезону", - додав т.в.о. генерального директора "Укргазвидобування" Олег Толмачев.

Раніше ми писали, що АТ "Укргазвидобування" запустило в роботу нову пошукову свердловину глибиною 5800 м. Її дебіт становить 580 тис. куб. м газу на добу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK