Пенсійна реформа: в Україні можуть створити повноцінний фондовий ринок

За словами Шмигаля, створення повноцінного ринку капіталу є невід'ємною складовою впровадження обов'язкової накопичувальної пенсії.
Пенсійна реформа: в Україні можуть створити повноцінний фондовий ринок
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / kmu.gov.ua

Кабінет Міністрів повернувся до ідеї створення в Україні повноцінного фондового ринку, що дозволить провести пенсійну реформу та запровадити накопичувальну пенсію. Про це йдеться на урядовому порталі.

Читайте також:

Повідомляється, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль провів нараду щодо створення національного механізму з біржової торгівлі на ринках капіталу та організованих товарних ринках.

За його словами, створення в Україні повноцінного ринку капіталу є невід'ємною складовою впровадження обов'язкової накопичувальної пенсії. 

Читайте також:

"Уже маємо підписаний меморандум з Американською торговою палатою та USAID. Необхідно переходити до практичних кроків - створення інфраструктури фондового ринку. Залучення до цього проекту міжнародних партнерів допоможе впровадити найкращий досвід і практики", - сказав очільник уряду.

Раніше ми писали, що пенсіонери, які вирішили надовго виїхати з України, можуть отримати свої виплати відразу за 6 місяців.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK