Прийом "зношених" доларів: українці продовжують скаржитися на обмінники

Обмінники відмовляють українцям у прийомі "зношених" купюр без додаткової комісії.
Прийом "зношених" доларів: українці продовжують скаржитися на обмінники
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Українці продовжують скаржитися на обмінники, які відмовляють у прийомі "зношених" купюр без додаткової комісії. Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

За його словами, Національний банк провів низку роз'яснюючих зустрічей із банківськими установами та обмінниками. Унаслідок ситуація з прийомом купюр покращилася лише в банках.

Читайте також:

"Водночас скарги на дії обмінників продовжують надходити. Абсолютно не вирішена проблема чорних обмінників, що працюють "під кришею" деяких правоохоронців. Вочевидь прийнятих Нацбанком заходів недостатньо. Зрозуміло, що мова йде про протидію черговій схемі протиправних тіньових заробітків на людях у війну, яку негайно слід припинити", - наголосив Гетманцев.

Він додав, що дав доручення підготувати заслуховування Нацбанку та правоохоронців на окремому Комітеті ВР із питань фінансів.

Публікація Данила Гетманцева в Telegram
Публікація Данила Гетманцева в Telegram

Раніше ми писали, що в Україні найближчим часом буде вирішена проблема з відмовою банків та обмінників приймати "старі" та "зношені" доларові купюри без комісії.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK