"Маємо убезпечити енергосистему": у Кабміні розповіли про підготовку до зими

За інформацією Міненерго, планова ремонтна програма на енергетичних об'єктах триває згідно з графіком.
"Маємо убезпечити енергосистему": у Кабміні розповіли про підготовку до зими
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У середу, 19 липня, у Кабінеті Міністрів відбулася нарада щодо стану підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2023/2024. Про це повідомили на урядовому порталі.

Читайте також:

"Усі структури, залучені до підготовки до зими, мають зосередити увагу на питаннях відновлення генеруючих потужностей, планових ремонтів та забезпечення інженерного захисту енергооб'єктів.  По всіх напрямках слід рухатися швидко й скоординовано, аби максимально відновити та убезпечити енергосистему перед новим осінньо-зимовим періодом", - заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

За словами міністра енергетики Германа Галущенка, планова ремонтна програма на енергетичних об'єктах триває згідно з графіком. До наступного опалювального сезону Україна планує додати в енергосистему 1,7 ГВт генеруючих потужностей. 

Читайте також:

Очільник уряду заслухав також інформацію щодо застосування розосередженої генерації та альтернативних джерел енергії й дав відповідні завдання.

Раніше ми писали, що країни-партнери продовжують передавати Україні гуманітарні вантажі з енергетичним обладнанням. Загалом із березня 2022 року Україна отримала понад 8 тисяч тонн гуманітарного обладнання з 31 країни світу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK