США ввели нові санкції проти РФ: у списку близько 150 фізичних та юридичних осіб

Під санкції потрапили й ті, хто підтримує російську владу, підсилюючи можливості Росії вести війну проти України.
США ввели нові санкції проти РФ: у списку близько 150 фізичних та юридичних осіб
Ілюстративне фото / Getty Images

Уряд Сполучених Штатів Америки запровадив новий пакет санкцій проти російських олігархів, посадовців і компаній, причетних до військово-промислового комплексу РФ. Про це пише Мінреінтеграції, посилаючись на сайт Міністерства фінансів США.

Читайте також:

Так, до санкційного списку потрапили майже 150 фізичних і юридичних осіб. Найперше обмеження стосуються тих, хто причетний до російського військово-промислового комплексу, залучений до виробництва ракет, ударних БПЛА, а також постачає електроніку та компоненти.

Зазначається, що під санкції потрапили й ті, хто підтримує російську владу, підсилюючи можливості Росії вести війну проти України. 

Читайте також:

"Зокрема, обмеження стосуватимуться близько 70 юридичних та фізичних осіб, причетних до розширення виробництва й експорту енергоносіїв, діяльності у металургійному та гірничодобувному секторах Росії", - йдеться в повідомленні

Зазначені обмеження введені в межах зусиль США, спрямованих на те, щоб підірвати спроможність РФ вести війну проти України.

Раніше ми писали, що Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 371/2023 про санкції проти 18 компаній, які пов'язані з російськими олігархами Михайлом Фрідманом, Петром Авеном та Германом Ханом.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK