Дзеркальна дата 10.10.2023: чому особлива, як використовувати день для покращення своїх фінансів

Що можна й не можна робити, поради астрологів та нумерологів.
Дзеркальна дата 10.10.2023: чому особлива, як використовувати день для покращення своїх фінансів
Ілюстративне фото / Getty Images

Нинішнього року чимало дзеркальних дат. Люди вважають їх особливими з погляду енергетики та сприймають як важливі події чи можливості для змін. У жовтні є такий магічний день - 10.10.2023. Розповідаємо, що треба робити у вівторок 10 жовтня, щоб залучити у своє життя удачу та достаток.

Читайте також:

Дзеркальні дати - це комбінація чисел певного дня, яка однаково читається зліва направо й навпаки. Ці дні вважаються вдалим часом для того, щоб загадувати бажання.

Астрологи рекомендують 10 жовтня намагатися уникати енергетичного виснаження. Також не варто давати порожніх обіцянок, оскільки будь-яка дрібниця буде дуже важливою. До того ж не можна бути жадібним.

Читайте також:

Важливо пам'ятати, що жовтнева дзеркальна дата сприятлива для фінансових справ. Цього дня можна розпочинати нові проєкти на роботі та в бізнесі.

За словами фахівців, наполеглива праця стане одним із найкращих методів досягнення цілей. Ліпше не гнатися за легкою наживою, а слідувати раніше ухваленим планам. При цьому надмірні амбіції можуть відлякати успіх.

У вівторок можна оформлювати кредити та брати позики. Однак варто розуміти, що гроші повинні йти не на розваги, а в справу.

Читайте також:

Нумерологи відзначають, що 10 жовтня - день великого везіння у всіх сферах життя. Але є декілька універсальних порад, які допоможуть стати успішнішими:

  1. Не варто поспішати.
  2. Бажано простягати руку допомоги тим, хто її потребує.

10.10.2023 буде насиченим, позитивним і дуже динамічним днем. Тож не варто упускати шанс змінити своє життя, але й важливо бути обережним.

Раніше ми писали, що більшість українців (60%) відчули погіршення власного економічного становища за останні пів року, у 35% воно змінилося. І лише 5% помітили покращення.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK