Автогаз на АЗС продовжує дорожчати: що буде з цінами надалі

Середня ціна на автогаз на українських АЗС становить 31,11 грн/л.
Автогаз на АЗС продовжує дорожчати: що буде з цінами надалі
Ілюстративне фото / depositphotos.com

За вихідні, з 3 по 6 листопада, середня ціна на автогаз на українських АЗС збільшилася на 1,09 грн/л і становить 31,11 грн/л. Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95", пише Enkorr.

Читайте також:

Найбільше подорожчав газ у мережі Marshal - на 3 грн/л до 32 грн/л, найменше - у RLS (Дніпропетровська область) - на 0,40 грн/л до 30,30 грн/л.

У національних мережах вартість газу збільшилась на 1,34 грн/л. Цей вид пального на стелах ОККО та WOG подорожчав на 1 та 1,50 грн і продається за 31,49 грн/л та 31,98 грн/л відповідно. На АЗК Shell газ додав у ціні 2,33 грн до 32,66 грн/л.

Читайте також:

У державній мережі "Укрнафта" газ подорожчав на 0,50 грн/л до 30,40 грн/л. А от у консолідованій мережі "Привату" вартість ресурсу за вихідні збільшилась на 0,60 грн/л до 31,34 грн/л.

Зазначається, що "Авантаж 7" також переглянув ціну на газ і збільшив її на 1,50 грн до 28,95 грн/л.

Ціни на газ на АЗС
Ціни на газ на АЗС / enkorr.ua

Що буде з цінами далі

Гравці ринку вважають, що вартість газу на АЗК зростатиме. За їхніми словами, протягом тижня приріст може становити ще 2-3 грн/л.

Читайте також:

"Поки ми не бачимо шляхів розв'язання проблеми, ціни на стелі будуть зростати і далі. Найімовірніше, така ситуація зберігатиметься до середини-кінця листопада", - розповіли в одній із паливних компаній.

Як зазначили в іншій компанії, якщо так піде й надалі, то в листопаді вартість газу може досягти 34-35 грн/л.

Раніше ми писали, що на Закарпатті ліквідували масштабну схему незаконного виробництва та збуту оптових партій пального.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK