Обіцяла знижки постраждалим від війни: у Києві затримали аферистку

Жінка вигадала історію про те, що вона займається волонтерською діяльністю та має змогу купувати різні товари по знижці від 50 до 70%.
Обіцяла знижки постраждалим від війни: у Києві затримали аферистку
Столичні поліцейські викрили аферистку / kyiv.npu.gov.ua

У столиці викрили жінку, яка шахрайським шляхом заволоділа грошима громадян. Аферистка запевняла потерпілих "купувати" товари через неї за вигідною ціною, так вона заробила близько 1 млн гривень. Про це повідомили в ГУ Національної поліції в місті Києві.

Читайте також:

"Правопорушницею виявилась уродженка Донецької області 1973 року народження", - йдеться в повідомленні.

Як встановили правоохоронці, зловмисниця вигадала історію про те, що вона займається волонтерською діяльністю та має змогу купувати товари по знижці від 50 до 70% у відомій мережі будівельно-господарських магазинів. 

Читайте також:

"Шахрайка запевняла потерпілих замовляти та купувати товари через неї за вигідною ціною, а отримані шахрайським шляхом гроші витрачала на власні потреби", - зазначили в поліції.

Під приводом здійснення волонтерської діяльності жінка "продавала" різноманітну електронну техніку, ґаджети та будівельні матеріали. Так правопорушниця заробила близько 1 млн гривень, а від її дій постраждало 15 осіб.

Жінці повідомили про підозру у вчиненні 22 фактів шахрайств за ч. 1, 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 3 років.

Читайте також:

"Якщо ви або ваші рідні постраждали від дій зловмисниці, просимо повідомити до Святошинського управління поліції за номером: +380 98 964 7403, або на спецлінію 102", - додали у відомстві.

Раніше ми писали, що кіберполіцейські Полтавської області припинили діяльність злочинної групи, яка ошукала кілька десятків громадян під приводом продажу неіснуючих автомобілів для потреб ЗСУ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK