В Україні створили штаб допомоги водіям, заблокованим на кордоні з Польщею

Українські водії понад 10 днів залишаються заблокованими на польському кордоні.
В Україні створили штаб допомоги водіям, заблокованим на кордоні з Польщею
На кордоні з Польщею створили штаб допомоги заблокованим водіям / mtu.gov.ua

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з профільними асоціаціями та перевізниками створило штаб допомоги українським водіям, заблокованим на кордоні з Польщею. Про це повідомили в міністерстві.

Читайте також:

Українські водії понад 10 днів залишаються заблокованими на польському кордоні. За інформацією відомства, основним завданням штабу є забезпечити їх їжею, питною водою, медикаментами та пальним.

За кожним із трьох пунктів перетину кордону закріплений координатор, який збирає потреби й знаходиться на постійному зв'язку з водіями. Також цілодобово працює гаряча лінія Укртрансбезпеки: +38 (067) 120 0483. 

Читайте також:

"На кордоні вже працює ініціативна команда, яка має 11 тисяч наборів для харчування, питну воду та необхідні ліки", - йдеться в повідомленні.

Також міністерство спільно з профільними відомствами сприятиме евакуації водіїв на територію України, якщо виникатиме така потреба. 

"Працюватиме штаб, допоки кордон не буде розблокований та стабільність руху через пункти пропуску не буде відновлена", - додали у відомстві.

Читайте також:

Раніше ми писали, що польські автоперевізники не погодили загальні пропозиції України, Польщі та Єврокомісії й відмовилися розблокувати пункти пропуску на кордоні з Україною.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK