Ця зима в Україні має пройти легше, ніж минула: у ВМС пояснили причини

Це вже друга зима в умовах повномасштабної війни.
Ця зима в Україні має пройти легше, ніж минула: у ВМС пояснили причини
Ілюстративне фото / Getty Images

Цьогорічна зима в Україні має пройти легше, ніж попередня. Країна ще краще підготувалася до неї, а окупанти не мають такої кількості ресурсів, як на початку повномасштабного вторгнення. Про це в ефірі "Київ24" заявив речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук.

Читайте також:

Він зазначив, що це вже друга зима в умовах повномасштабної війни. Цього разу Україна підготувалася краще, бо є досвід та розуміння, чого очікувати від ворога.

За словами Плетенчука, крім інфраструктури, підготувалася також система реагування на небезпеку.

Речник заявив, що до того ж росіяни вже не мають таких ресурсів, як були на початку повномасштабної війни. Це стосується й тактики застосування ресурсів.

Читайте також:

"Тому ця зима для нас має пройти легше, ніж минула. Але не потрібно розслаблятись, не потрібно ігнорувати повітряні тривоги. Ракетна небезпека серйозна. І якщо говорити про ракети "Калібр", то росіяни мають логістичний розрив. Кораблі вони передислокували до Новоросійська, а ракети залишилися в Севастополі", - повідомив Плетенчук.

Раніше ми писали, що в Україні не зміниться схема оповіщення населення, оскільки МіГ-31 іноді злітає з ракетою, іноді без неї.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK