Коли Рада розгляне новий законопроєкт про мобілізацію: нардеп назвав дату

У вихідні планується засідання комітету нацбезпеки, де мають бути розглянуті пропозиції та зауваження фракцій до законопроєкту.
Коли Рада розгляне новий законопроєкт про мобілізацію: нардеп назвав дату
Ілюстративне фото / Getty Images

Верховна Рада України розгляне оновлений законопроєкт про мобілізацію на засіданні 6 лютого. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Читайте також:

"6 лютого буде розгляд законопроєкту про мобілізацію в Раді. Чому 6? Бо це початок нової сесії. Перший вівторок лютого, відповідно до Конституції розпочинається нова сесія Верховної Ради", - пояснив він.

За інформацією нардепа, у вихідні планується засідання комітету нацбезпеки, де мають бути розглянуті пропозиції та зауваження фракцій до законопроєкту. При цьому фракції свої правки вже подали. 

Читайте також:

"Поки що Кабмін не повернув законопроєкт, і ми не знаємо нові пропозиції влади", - зазначив Гончаренко.

За його словами, коли урядовці повернуть законопроєкт у Раду, то, найімовірніше, спробують його зареєструвати під старим номером.

Читайте також:

"Навіщо? Бо якщо реєструвати під новим, то треба два тижні на подачу альтернативних законопроєктів. А це багато часу. Тому, думаю, що будуть реєструвати під старим. Тоді, як їм здається, не треба буде дотримуватися всієї процедури", - додав депутат.

Раніше ми писали, що законопроєкт про мобілізацію №10378 разом із напрацьованими пропозиціями повернули на доопрацювання до Кабінету Міністрів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK