Зеленський відзначив стабільність фінансової системи України

Як зазначив президент, соціальні виплати забезпечуються в повному обсязі.
Зеленський відзначив стабільність фінансової системи України
Президент України Володимир Зеленський / president.gov.ua

Ситуація у фінансовій сфері України стабільна, соціальні виплати забезпечуються в повному обсязі. Про це повідомив у вечірньому відеозверненні президент Володимир Зеленський за результатами наради з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

Читайте також:

"Прем'єр-міністр доповів щодо ситуації в нашій фінансовій системі. Ситуація стабільна, соціальні виплати забезпечуються в повному обсязі. І при цьому без емісії. І, до речі, хочу подякувати всім нашим платникам податків у державі - кожному й кожній, хто в Україні підтримує робочі місця, забезпечує виробництво, працює легально й чисто", - сказав глава держави.

За його словами, незважаючи на війну, за минулий рік Україна має й економічне зростання 5%, і збільшення сплати податків, яке відповідає зростанню в економіці.

Читайте також:

"Це чітка ознака сили України. І держава справді цінує всіх, хто в цей час, попри всі складнощі, працює, сплачує податки й підтримує таким чином нашу можливість – спільну можливість – захищати державу й незалежність", - додав Зеленський.

Раніше ми писали, що, за попередніми оцінками Міністерства економіки, зростання ВВП у листопаді 2023 року порівняно з листопадом минулого року становить близько 4%.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK