Схема для ухилянтів: біля кордону з Молдовою затримали військовозобов'язаних українців

На Одещині викрили схему переміщення чоловіків призовного віку через кордон.
Схема для ухилянтів: біля кордону з Молдовою затримали військовозобов'язаних українців
На Одещині викрили схему переміщення осіб через кордон / dpsu.gov.ua

Біля кордону з Молдовою затримали автомобіль із водієм та чотирма чоловіками призовного віку, які намагалися виїхати з України. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

"Вони їхали в бік кордону мікроавтобусом та проігнорували законну вимогу військовослужбовців про зупинку. Під час переслідування правоохоронці затримали транспортний засіб неподалік селища Велика Михайлівка", - йдеться в повідомленні.

Як з'ясувалося, водій спільно з невстановленою особою мав намір переправити до Молдови поза пунктами пропуску військовозобов'язаних громадян із Київщини та Полтавщини. В обмін за надання незаконних послуг злочинці отримали передоплату в електронному вигляді в криптогаманець. 

Вартість перевезення для кожного "клієнта" становила від 2 до 5 тисяч доларів США.  

Читайте також:

На затриманих правопорушників прикордонники склали протоколи за ст. 204-1 КУпАП. За невиконання законних вимог прикордонників на водія складений протокол про адміністративне правопорушення за ст. 185-10. Крім того, встановлюється організатор цієї оборудки. 

Раніше ми писали, що правоохоронці заблокували нові схеми ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK