Українці можуть оформити декілька карток "єВідновлення" через ПриватБанк

Тепер клієнти ПриватБанку можуть відкрити дві або більше карток "єВідновлення" та отримати через "Дію" державну компенсацію за пошкоджене житло.
Українці можуть оформити декілька карток "єВідновлення" через ПриватБанк
Ілюстративне фото / Getty Images

ПриватБанк відкрив можливість оформлення декількох карток "єВідновлення" через "Приват24". Це необхідно для українців, у яких унаслідок війни пошкоджено чи зруйновано декілька об'єктів майна, повідомила прес-служба банку.

Читайте також:

Так, тепер клієнти ПриватБанку можуть відкрити дві або більше карток "єВідновлення" та отримати через "Дію" державну компенсацію за пошкоджене житло.

За даними уряду, понад 70% людей, які вже оформили виплати через "Дію", вибрали картки ПриватБанку.

Зазначається, що, за умовами програми, картка "єВідновлення" діятиме 12 місяців із дня отримання коштів. Отримувач компенсації може витратити її на безготівкову оплату товарів та послуг українських компаній - партнерів програми, що працюють у сферах житлового та торгового будівництва та мереж магазинів будівельних й оздоблювальних матеріалів.

Читайте також:

Раніше ми писали, що українці, чий приватний будинок повністю зруйнований через воєнні дії, зможуть отримати компенсацію на будівництво на власній земельній ділянці через "єВідновлення".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK