В Україні створили Промислово-оборонний комітет: Шмигаль розповів подробиці

Очолить Промислово-оборонний комітет прем'єр-міністр.
В Україні створили Промислово-оборонний комітет: Шмигаль розповів подробиці
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / kmu.gov.ua

Під час засідання 9 лютого Кабінет Міністрів утворив Промислово-оборонний комітет України. Очолить його прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Про це повідомив очільник уряду.

Читайте також:

За словами Шмигаля, до складу комітету ввійдуть міністр із питань стратегічних галузей промисловості, міністр оборони, міністр економіки, віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, міністр фінансів, міністр внутрішніх справ та голова Служби безпеки України.

Як зазначив прем'єр-міністр, уряд прагне налагодити системну роботу в питанні посилення українського оборонно-промислового комплексу.

"Ми також хочемо долучити до роботи комітету виробників зброї, незалежних експертів та фахівців. Наше завдання - вивести український ОПК на новий рівень, сформувати унікальну систему підтримки виробників, дати більше стимулів, збільшити рівень взаємодії з міжнародними компаніями в цій галузі", - наголосив Шмигаль. 

Читайте також:

Він додав, що уряд також запропонує долучатися до цієї роботи місцевим органам влади.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів підтримав постанову, яка прискорює запуск та розвиток виробництв боєприпасів в Україні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK