Від чого залежить успіх України у війні з РФ: думка громадян

Українці назвали чинники, які потрібні для перемоги у війні з РФ.
Від чого залежить успіх України у війні з РФ: думка громадян
Українські військові / Getty Images

У лютому 2024 року більшість українців (57%) вважають, що найважливішим фактором успіху України у війні з РФ є належна підтримка Заходу зброєю, фінансами, санкціями. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) протягом 17-23 лютого 2024 року.

Читайте також:

Соціологи зазначили, що далі за важливістю йдуть вища ефективність і прозорість діяльності влади України (33%), відсутність конфлікту між політичним керівництвом та військовим командування (32%) і співпраця між владою та громадянським суспільством (26%).

Близько 16-21% респондентів вважають, що Україні мають допомогти співпраця влади та опозиції й створення широкої коаліції патріотичних сил, зменшення підтримки РФ її союзниками та вища ефективність українського військового командування.

Читайте також:

При цьому 8% вірять, що Україні зможе допомогти російська опозиція через розхитування ситуації в Росії.

Водночас лише 7% українців готові делегувати військово-політичному керівництву надзвичайні повноваження й можливість порушувати закони для швидкого ухвалення необхідних рішень.

kiis.com.ua

Нагадаємо, у лютому 2024 року майже половина українців (49%) вірить, що Захід продовжує в міру можливостей підтримувати Україну.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK