Міноборони виграло арбітраж на 19 млн гривень: деталі

Міжнародний арбітраж присудив стягнути з іноземних суб'єктів господарювання на користь Міноборони України кошти на загальну суму 491 399,99 дол.
Міноборони виграло арбітраж на 19 млн гривень: деталі
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Міжнародний арбітраж ухвалив два рішення, якими присудив стягнути з іноземних суб'єктів господарювання на користь Міністерства оборони України кошти на загальну суму 491 399,99 доларів США (понад 19 млн гривень). Про це повідомила пресслужба Міноборони.

Читайте також:

"Згідно з укладеними зовнішньоекономічними договорами на закупівлю речового майна Міноборони повністю виконало свої зобов'язання та вчасно оплатило вартість товару. Однак іноземні постачальники порушили терміни постачання", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим Міноборони звернулося до міжнародного арбітражу щодо стягнення штрафних санкцій. Зі свого боку арбітраж задовольнив позов. 

Читайте також:

Як зазначили в пресслужбі, Міноборони України відслідковує виконання постачальниками взятих зобов'язань, аби українські військові вчасно отримувало всі види послуг, які забезпечує відомство.

Раніше ми писали, що аудитори Міністерства оборони України встановили порушення у військових частинах більш ніж на 180 млн гривень. Окремим військовослужбовцям безпідставно виплачували додаткову грошову винагороду.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK