Депутата Тернопільської облради викрили на корупції: СБУ повідомила деталі

Депутата Тернопільської облради затримано на хабарі.
Депутата Тернопільської облради викрили на корупції: СБУ повідомила деталі
Депутата Тернопільської облради затримали на хабарі / ssu.gov.ua

Служба безпеки спільно з НАБУ викрила на корупції депутата Тернопільської облради, який за сумісництвом є головою постійної комісії з питань бюджету. Він вимагав "відкати" за виділення матеріальної допомоги для поранених воїнів ЗСУ. Про це повідомили в СБУ.

Читайте також:

За даними слідства, посадовець запропонував військовослужбовцю посприяти у виділенні йому матеріальної допомоги на лікування. За це після надходження коштів на банківську картку він повинен був віддати чиновнику половину суми.

Правоохоронці поетапно задокументували злочинну діяльність депутата та затримали його "на гарячому" під час отримання нової суми хабаря.

Читайте також:

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує до 10 років ув'язнення.

Раніше ми писали, що в Києві затримали посадовця ПАТ "Укрнафта" за вимагання 160 000 гривень хабаря. Неправомірну вигоду працівник кадрового підрозділу отримував у кілька етапів. 



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK