У чотирьох областях України мережеві обмеження електроенергії: яка ситуація зі світлом

В Україні продовжуються роботи з усунення наслідків масованих ворожих атак на об'єкти енергетики.
У чотирьох областях України мережеві обмеження електроенергії: яка ситуація зі світлом
Ілюстративне фото / pixabay.com

У понеділок, 25 березня, застосовувалися відключення електроенергії в Одеській, Харківській, Дніпропетровській та Хмельницькій областях. Про це повідомили в Міністерстві енергетики.

Читайте також:

Зазначається, що в Україні продовжуються роботи з усунення наслідків масованих ворожих атак на об'єкти енергетики. Також тривають оцінка збитків та відновлювальні роботи там, де це можливо.

"Минулої доби за вказівками диспетчерів НЕК "Укренерго" застосовувалися погодинні та аварійні відключення електроенергії на Одещині, Харківщині, Дніпропетровщині та в пікові години в Хмельницькій області", - йдеться в повідомленні.

Враховуючи погодні умови, місцевою владою ухвалено рішення про завершення опалювального сезону в Херсоні. 

Читайте також:

У короткостроковий ремонт виведено два блоки ТЕС. Через технологічні порушення вимикалась ТЕЦ, яку протягом години було повернуто в роботу. 

"Дефіциту електроенергії немає. Аварійна допомога не залучатиметься. На поточну добу планується комерційний імпорт електроенергії", - розповіли в міністерстві.

Унаслідок ворожого обстрілу пошкоджено повітряні лінії електропередачі в Чернігівській області, одномоментно знеструмилися понад 1,8 тис. споживачів у 12 населених пунктах. 

Читайте також:

Через бойові дії відключилась повітряна лінія в прифронтовому районі на Харківщині, знеструмилась підстанція, яка живить побутових споживачів. 

Раніше ми писали, що енергетики в Україні продовжують верифікацію пошкоджень, завданих енергосектору внаслідок останньої масованої російської атаки 22 березня. Водночас рішень про перегляд тарифів на електрику для населення або заборону експорту електроенергії немає.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK