Розтрата понад 100 млн грн на закупівлях для ЗСУ: БЕБ викрило масштабну схему

Правоохоронці провели понад 70 обшуків.
Розтрата понад 100 млн грн на закупівлях для ЗСУ: БЕБ викрило масштабну схему
БЕБ викрило масштабну схему розтрати понад 100 млн грн держкоштів на закупівлях для ЗСУ / esbu.gov.ua

Правоохоронці викрили організаторів та учасників злочинних масштабних схем із розкрадання понад 100 млн грн бюджетних коштів, виділених для забезпечення потреб Збройних сил України. Було проведено понад 70 обшуків, повідомили в Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

Встановлено, що службові особи квартирно-експлуатаційних управлінь та відділів держустанов ЗСУ й підконтрольні фізичні особи-підприємці укладали прямі договори на постачання паливної деревини. 

На Харківщині детективи БЕБ викрили організатора та учасників злочинної організації, серед яких начальники паливної групи, уповноважена особа з проведення державних закупівель КЕВ та двоє фізичних осіб-підприємців.

Читайте також:

У Запоріжжі працівники БЕБ оголосили про підозру 6 особам за привласнення державних коштів шляхом зловживання службовим становищем. Це головні бухгалтери та чотири підрядники.

Водночас детективи ТУ БЕБ у Києві повідомили про підозру керівнику однієї з квартирно-експлуатаційної частини Житомирської області.

Читайте також:

Загалом понад 15 осіб отримали підозри. Ухвалюються рішення про обрання їм запобіжних заходів. Слідчі дії тривають. Встановлюється повне коло осіб, причетних до заволодіння коштами, які були виділені для потреб ЗСУ.

Раніше ми писали, що Служба безпеки та НАБУ викрили на корупції колишнього високопосадовця ПрАТ "НЕК "Укренерго". Він розкрадав бюджетні кошти на закупівлі бронежилетів.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK