Президенту, уряду чи ЗСУ: кому українці довіряють найбільше

Довіра до уряду та президента Зеленського залишається відносно високою порівняно з опитуваннями, проведеними до початку повномасштабного вторгнення РФ.
Президенту, уряду чи ЗСУ: кому українці довіряють найбільше
Президент України Володимир Зеленський / t.me/V_Zelenskiy_official

У травні 2024 року найбільшою довірою серед українців користувалися Збройні сили України. Їм довіряє 91% респондентів. Про це свідчать результати опитування Національного демократичного інституту, передає КМІС

Читайте також:

Зазначається, що довіра до уряду та президента Володимира Зеленського залишається відносно високою порівняно з опитуваннями, проведеними до початку повномасштабного вторгнення РФ.

З грудня 2021 року, коли довіра складала 18%, цей показник різко зріс після початку повномасштабного вторгнення та наразі стабілізувався на рівні 45%. Главі держави довіряють 45% опитаних, не довіряють 28%.

Читайте також:

Уряду загалом довіряють 20%, не довіряють 43%. А Верховній Раді загалом довіряють 11%, не довіряють 56%.

"Збройні сили України продовжують користуватись великою довірою: 91% довіряють армії й жоден/на респондент/ка не заявив/ла про недовіру Збройним силам України", - наголосили соціологи.

kiis.com.ua

Читайте також:

Загальнонаціональне телефонне опитування проходило 8-25 травня 2024 року. Польові роботи проводилися Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Нагадаємо, більшість українців (63%) вважає, що критика окремих дій влади має бути або в конструктивних рамках, які б не розхитували ситуацію в країні (50%), або взагалі зараз не слід допускати критику (13%).



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK