Україна уклала угоду про безвіз ще з однією країною

Угода набуде чинності після завершення внутрішніх процедур в обох державах.
Україна уклала угоду про безвіз ще з однією країною
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Україна та Республіка Маврикій, острівна держава в Індійському океані, уклали угоду про безвізовий режим. Про це повідомили в Міністерстві закордонних справ України.

Читайте також:

Так, 8 серпня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та міністр закордонних справ, регіональної інтеграції та міжнародної торгівлі Маврикію Маніш Гобін підписали угоду про безвіз між країнами.

"На цьому етапі угода насамперед сприятиме поїздкам маврикійських інвесторів і бізнесменів до України для пошуку нових можливостей роботи в нашій державі. Після завершення війни угода сприятиме збільшенню кількості українських туристів на Маврикії", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

У МЗС уточнили, що угода набуде чинності після завершення внутрішніх процедур в обох державах.

Зазначається, що міністри обговорили розвиток торгівлі та інвестицій між Україною та Маврикієм, який є однією з найуспішніших економік Африки з найвищим ВВП за паритетом купівельної спроможності, посідає перше місце серед африканських країн у Всесвітньому рейтингу глобальної конкуренції Світового банку та 13-те місце у світі за легкістю ведення бізнесу.

Читайте також:

Крім того, Кулеба та Гобін домовилися про подальші кроки в підготовці до укладення угоди про взаємне просування та захист інвестицій та угоди про уникнення подвійного оподаткування, які значно пожвавлять економічну та торговельну співпрацю, сприятимуть залученню інвестицій в Україну та її відновленню.

Раніше ми писали, що 10 липня 2024 року завершився перехідний період оновленої Угоди про лібералізацію вантажних перевезень між Україною та Євросоюзом.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK