У Києві арештували будівлю "Росатому" вартістю 60 млн гривень

Наразі вирішується питання про передачу арештованого майна в управління АРМА.
У Києві арештували будівлю "Росатому" вартістю 60 млн гривень
Нацполіція наклала арешт на будівлю "Росатому" / npu.gov.ua

Національна поліція наклала арешт на будівлю в центрі Києва, власником якої є "Росатом" країни-агресора. Вартість нерухомості площею майже 1 тис. кв. м становить 60 млн гривень. Про це говориться на сайті Нацполіції.

"Поліцейські встановили, що російський виробник ядерного палива - акціонерне товариство, створене указом президента держави-агресора й безпосередньо підпорядковане корпорації "Росатом" держави-агресора, має у власності будівлю, розташовану на столичному Подолі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Також правоохоронці з'ясували, що відомості про право власності на цю будівлю до Державного реєстру прав на нерухоме майно не вносили. Інформація відображалася лише в документах Київського міського бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об'єкти нерухомого майна.

Зазначається, що поліцейські провели обшук у будівлі та наклали на нерухомість арешт.

Читайте також:

Наразі вирішується питання щодо передачі арештованого майна в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Раніше ми писали, що Служба безпеки України заблокувала активи видобувних компаній російського олігарха на понад 1 млрд грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK