Знижки на квартири від 10% до 25%: Як київські забудовники залучатимуть покупців

На думку експерта, поки продовжуються активні бойові дії, не варто розраховувати на суттєве зростання попиту на первинному ринку житла.
Знижки на квартири від 10% до 25%: Як київські забудовники залучатимуть покупців
Ілюстративне фото / depositphotos.com

До вересня найбільші київські девелопери запропонують потенційним покупцям житла на первинному ринку знижки від 10% до 25%. Про це повідомив співзасновник та керуючий партнер компанії INSPI Development Володимир Семенцов.

За даними експерта, розмір знижок залежатиме насамперед від стадії будівництва ЖК або секції в складі житлового комплексу, кількості нереалізованих квартир. А також від фінансової спроможності забудовника вести будівництво, мінімізувавши залучення коштів громадян.

Читайте також:

На думку Семенцова, в об'єктах, у яких виконано понад 70% будівельних робіт, за умови 100% сплати вартості квартири розмір знижок може змінюватися від 10% до 15% у гривневому еквіваленті. При цьому в об'єктах, у яких роботи виконано лише на 50%, знижка може досягати 25% у гривні.

"Йдеться про те, що очікувані знижки будуть застосовуватися на квартири, виставлені на продаж за довоєнними цінами та з максимальною оплатою на момент придбання. Забудовники розраховуватимуть на залучення потенційних покупців до об'єктів з високим ступенем готовності", - зазначив експерт.

Він підкреслив, що в найближчі місяці девелопери намагатимуться залучити покупців, але не через штучний "ажіотаж" або "страх" майбутнього підняття цін.

Читайте також:

Як вважає Семенцов, вагомі знижки, більш лояльні умови програм із розтермінування та публічна відкритість забудовника, спрямована на інформування про перенесення термінів введення об’єктів в експлуатацію, про загальний стан справ на ринку та зміни в планах компанії, здатні повернути довіру до тієї чи іншої компанії та частково вплинути на рішення потенційних покупців вкласти гроші в ту чи іншу новобудову.

Раніше ми писали, що Київська область зазнала величезних руйнувань через військову агресію РФ, унаслідок чого без житла залишилися тисячі сімей. Тож уряд розробив два підходи до вирішення цього питання.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK