Відомо, коли відбудеться аукціон із приватизації Вузлівського спиртзаводу

Аукціон з приватизації Вузлівського спиртового активу ДП “Укрспирт” призначено на 11 жовтня.
Відомо, коли відбудеться аукціон із приватизації Вузлівського спиртзаводу
Ілюстративне фото / pixabay.com

11 жовтня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон із приватизації окремого майна Вузлівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт", що розташоване в Червоноградському районі Львівської області. Про це повідомили у Фонді державного майна.

Читайте також:

Зазначається, що об'єкт приватизації знаходиться на п'яти земельних ділянках загальною площею 12,7 га. Актив включає 24 об`єкти нерухомого майна загальною площею 11 959 м кв., 31 транспортний засіб та 516 одиниць устаткування для провадження діяльності.

Стартова ціна становить 23,6 млн грн, гарантійний внесок для участі в аукціоні - 4,7 млн ​​грн від стартової ціни.

Актив востаннє був модернізований у 2019 році. Він забезпечений усім необхідним технологічним обладнанням та комунікаціями для виробництва продукції.

Читайте також:

Відповідно до умов приватизації новий власник зобов`язаний сплатити кошти в розмірі балансової вартості активу на рахунки ДП "Укрспирт" для погашення заборгованостей підприємства, зокрема на виплату боргів по заробітних платах.

Раніше ми писали, що в Україні відбувся другий із початку повномасштабної війни онлайн-аукціон у рамках "малої приватизації". За 150 млн грн продали окреме майно Марилівського місця зберігання спирту ДП "Укрспирт".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK