Намагалися заволодіти нерухомістю в центрі Києва: поліцейські затримали двох "бізнесменів"

Чоловіків затримали під час спроби переоформити право власності на нерухомість у центрі Києві.
Намагалися заволодіти нерухомістю в центрі Києва: поліцейські затримали двох "бізнесменів"
Двоє чоловіків намагалися заволодіти нерухомістю в центрі столиці / npu.gov.ua

Правоохоронці затримали двох чоловіків, які намагалися переоформити право власності на нерухомість у центрі Києва вартістю 100 млн грн. Про це повідомили в Нацполіції.

Читайте також:

"Використовуючи підроблені документи на ім'я реального власника, мешканець Київщини планував передати нежитлове приміщення у власність начебто товариства як внесок до його статутного капіталу. Таким чином новим власником товариства став би керівник "комерційної структури", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, надані документи від імені товариства також були фіктивними.

Зазначається, що в разі вдалого процесу переоформлення нерухомість збиралися перепродати "на папері", аби приховати протиправну діяльність. Ринкова вартість будівлі сягає 100 млн грн.

Читайте також:

Двом "бізнесменам" повідомили  про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190 (замах на шахрайство) КК України. Підозрюваним обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб. Фігурантам може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 12 років із конфіскацією майна.

Раніше ми писали, що уродженці Чернігівської області повідомили про підозру за фактом заволодіння шляхом обману квартирою в центрі столиці вартістю 6,6 млн грн, що належить до відумерлої спадщини.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK