ФДМУ зареєстрував корпоративні права на частку в Ocean Plaza

Розглядатимуться всі можливі варіанти продажу ТРЦ за ринковою вартістю.
ФДМУ зареєстрував корпоративні права на частку в Ocean Plaza
Ілюстративне фото / facebook.com/OceanPlaza

Фонд державного майна України зареєстрував корпоративні права на державну частку (66,65%) у ТРЦ Ocean Plaza. Про це повідомила пресслужба ФДМУ.

Читайте також:

Зазначається, що відповідний запис уже внесено в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. 

У відомстві уточнили, що після проведення аудиту та оцінки вартості активу, а також вжиття інших передприватизаційних заходів Фондом буде ухвалено рішення щодо подальшої долі цих корпоративних прав. 

Читайте також:

"Розглядатимуться всі можливі варіанти продажу ТРЦ за ринковою вартістю. Всі отримані від продажу кошти будуть спрямовані до фонду ліквідації наслідків збройної агресії РФ", - прокоментував перший заступник голови ФДМУ Денис Шугалій.

9 червня 2023 року уряд ухвалив розпорядження про передачу ФДМУ частки статутного капіталу ТОВ "Інвестиційний союз "Либідь", якому належить ТРЦ, у розмірі 66,65%.

Раніше ми писали, що Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Мін'юсту про передачу в дохід України акцій ТЦ Ocean Plaza, які належали російському олігарху Аркадію Ротенбергу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK