В одній з областей України військові можуть отримати кредит на житло під 0%: деталі

Кадрові військовослужбовці, правоохоронці, ветерани війни та учасники бойових дій можуть придбати житло в іпотеку на пільгових умовах.
В одній з областей України військові можуть отримати кредит на житло під 0%: деталі
Ілюстративне фото / depositphotos.com

На Львівщині військові зможуть отримати в ПриватБанку кредит на придбання житла під 0%. Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Читайте також:

Так, відтепер кадрові військовослужбовці, правоохоронці, ветерани війни та учасники бойових дій можуть придбати житло в іпотеку у Львові та Львівській області на пільгових умовах. 

"ПриватБанк та Департамент економічної політики Львівської обласної державної адміністрації підписали двосторонній договір про співробітництво в частині компенсації відсотків на придбання житла за державною програмою "єОселя", - йдеться в повідомленні.

Як пояснили в ПриватБанку, згідно з умовами програми компенсації відсоткової ставки за іпотечними кредитами окремих категорій громадян у Львівській області, для військових, правоохоронців та членів їхніх сімей відсоткова ставка 3% буде повністю компенсована за рахунок обласного бюджету.

Читайте також:

При цьому для ветеранів війни та членів їхніх сімей, учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, сімей загиблих ветеранів війни та для загиблих захисників і захисниць України відсоткову ставку знижено до 4% річних.

Раніше ми писали, що за програмою "єОселя" видали перший кредит для придбання приватного будинку. Кредит взяла сім'я з Ужгорода, яка переїхала на Закарпаття після початку війни.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK