Тарифи на комуналку в Україні можуть заморозити, - Шмигаль

Кабмін подасть до Верховної Ради законопроєкти, які передбачають мораторій на підвищення тарифів на період воєнного стану та 6 місяців після його завершення.
Тарифи на комуналку в Україні можуть заморозити, - Шмигаль
В Украине планируют заморозить тарифы на коммуналку / t.me/Denys_Smyhal

В Україні планують заморозити тарифи на комунальні послуги в період війни. Кабмін подасть до Верховної Ради відповідні законопроєкти. Про це написав у Telegram прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також:

"Тарифи на газ та його розподіл, а також на тепло та гарячу воду не зростатимуть. У ці складні дні будь-яке підвищення тарифів точно не на часі", - зазначив глава уряду.

За словами Шмигаля, Кабмін подасть до Верховної Ради законопроєкти, які передбачають мораторій на підвищення тарифів на період воєнного стану та 6 місяців після його завершення.

Публикация Дениса Шмыгаля в Telegram
Публикация Дениса Шмыгаля в Telegram

Раніше ми писали, що під час війни в Україні пеня за несплату спожитого обсягу газу не нараховується. Однак після закінчення військових дій потрібно буде в повному обсязі сплатити надані послуги, зокрема щодо розподілу та постачання газу. Українцям нагадали основні правила передачі показників лічильників газу



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK