У Латвії продовжили безоплатний мобільний зв'язок для біженців з України

Усі українські біженці в Латвії зможуть безоплатно користуватися послугами мобільного зв'язку ще 90 днів.
У Латвії продовжили безоплатний мобільний зв'язок для біженців з України
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Латвійські оператори зв'язку Tele2 та LMT ще на 3 місяці продовжили для українських біженців у Латвії можливість користуватися мобільним зв'язком безоплатно. Про це пише Delfi.

Таким чином біженці з України, які через війну прибули до Латвії, зможуть користуватися мобільним зв'язком безоплатно до середини серпня.

Читайте також:

"З початком війни в Україні LMT на 3 місяці забезпечила українських біженців у Латвії безоплатним зв'язком та інтернетом. Ми бачимо, що ця послуга життєво необхідна, тому в майбутньому ми продовжуємо цю можливість. Усі українські біженці в Латвії зможуть безоплатно користуватися послугами мобільного зв'язку ще 90 днів", - заявив президент LMT Юріс Бінде.

Зазначається, що нові SIM-карти оператора LMT, як і раніше, можна отримати в самоврядуваннях Латвії, в українському центрі підтримки, а також в офісі Ziedot.lv.

Читайте також:

"24 лютого ми вирішили виділити 10 тис. спеціальних SIM-карток тим українцям, які, рятуючись від війни, прибудуть до нас у Латвію. Спочатку планувалося, що безоплатний мобільний зв'язок ми надамо на 3 місяці, але воєнні дії в Україні, на жаль, не закінчуються, тому продовжимо в рамках своїх можливостей допомагати людям, які зараз не можуть повернутися до своїх домівок", - наголосив голова правління Tele2 Валдіс Ванцович.

Раніше ми писали, що Європейський союз ввів безоплатний роумінг для українських біженців. 24 мобільні оператори ЄС та 3 мобільні оператори України підписали спільну заяву.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK