Ощадбанк виплатить українцям 410 млн грн залишків пільг за комуналку - Мінсоцполітики

Ощадбанк зарахує на рахунки пільговиків зазначені залишки коштів упродовж липня.
Ощадбанк виплатить українцям 410 млн грн залишків пільг за комуналку - Мінсоцполітики
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Протягом липня Ощадбанк перерахує на рахунки 325 тисяч осіб, які отримують пільги на житлово-комунальні послуги, залишки коштів таких пільг, які не були використані під час опалювального сезону 2021-2022 років. Про це повідомила міністр соціальної політики України Марина Лазебна.

Таким чином українці отримають на свої рахунки кошти на загальну суму майже 410 млн гривень.

Читайте також:

За словами міністра, незважаючи на додаткове навантаження, пов’язане з воєнним станом та великою кількістю внутрішньо переміщених людей, регіональні органи соціального захисту перевірили суми залишків пільг, які були сформовані на облікових записах пільговиків станом на 1 червня 2022 року. Наразі перевірку завершено і всю необхідну інформацію передано до Ощадбанку.

Ощадбанк зарахує на рахунки пільговиків зазначені залишки коштів упродовж липня. Про це він поінформує в СМС або інформаційними повідомленнями через електронні засоби зв'язку (за наявності інформації про номер мобільного телефону пільговика).

Читайте також:

"Дізнатися про обсяг залишків коштів за своїм обліковим записом можна в персональному кабінеті на офіційному сайті Ощадбанку", - йдеться в повідомленні.

Якщо в одержувача пільг немає відкритого рахунку в АТ "Ощадбанк", то він може відкрити його. Для цього необхідно подати відповідну заяву до Ощадбанку до грудня поточного року.

Раніше ми писали, що українці, які залишили своє житло та більше 30 днів були відсутні, можуть отримати перерахунок розміру плати за комунальні послуги.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK