Укрпошта переглянула тарифи: на скільки зросли

Укрпошта частково переглянула вартість відправлень по Україні та за її межами.
Укрпошта переглянула тарифи: на скільки зросли
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Укрпошта переглянула тарифи на відправлення по Україні та за її межами. З 1 липня вартість доставлення відправлень "Укрпошта Експрес" збільшиться в середньому на 10 грн для пересилання в межах однієї області та на 8 грн у межах усієї країни. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

Крім того, з 1 липня діятимуть нові тарифи на послуги "Укрпошта Стандарт", де середнє підвищення становить 7 грн на доставку по Україні, а в межах окремої області - 10 грн. 

Наприклад, раніше вартість доставки відправлення вагою до 1 кг у межах України становила 35 грн, а після перегляду тарифів вона збільшиться до 42 грн. А доставка посилки вагою від 5 до 10 кг тепер коштуватиме 70 грн порівняно з попередніми 60 грн до перегляду тарифів.

Читайте також:

Також впроваджено зміни й для інших послуг. Так, на 5 грн зросте вартість послуги "Укрпошта Документи" та вартість кур'єрського забору або доставки.

Починаючи з 1 липня, також будуть внесені зміни у вартість на доставку "дрібних пакетів рекомендованих" на всі зони та на доставку посилок до 7 країн Близького Сходу, зокрема Алжиру, Афганістану, Катару, Кувейту, Оману, Саудівської Аравії та Тунісу. Ці зміни становитимуть 10% від поточних тарифів, додали в компанії.

Нагадаємо, з 1 липня 2023 року зміняться графіки роботи більшості відділень Укрпошти. Тепер вони працюватимуть максимально можливий час та будуть відкриті у вихідні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK