Укрпошта скасовує одну з послуг: що зміниться з 1 липня

Альтернативою бандеролям стануть листи, дрібні пакети та посилки.
Укрпошта скасовує одну з послуг: що зміниться з 1 липня
Ілюстративне фото / Getty Images

З 1 липня 2023 року державна Укрпошта більше не прийматиме й не доставлятиме бандеролі. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

"Однією зі змін, яка випливає з нового закону "Про поштовий зв'язок" та націлена на спрощення продуктової лінійки послуг поштового зв'язку - скасування бандеролей", - йдеться в повідомленні.

Укрпошта звертається до клієнтів та закликає всіх, хто спеціально придбав марки для відправки бандеролей по Україні чи за кордон, використати їх до 1 липня.

Читайте також:

"Відміна бандеролей жодним чином не позначиться на гаманцях клієнтів: доставка по Україні бандеролі вагою до 0,25 кг коштує стільки ж, скільки і доставка листа аналогічної маси, тобто 18 грн для непріоритетного та 22,5 грн для пріоритетного відправлення. Вартість листа та бандеролі вагою до 1 кг коштує 36 грн та 45 грн, а вагою до 2 кг - 48 та 60 грн відповідно", - розповіли в пресслужбі.

За даними компанії, альтернативою бандеролям стануть листи, дрібні пакети та посилки.

Читайте також:

Відміна бандеролей буде стосуватися й міжнародної доставки. З 1 квітня 2023 року Укрпошта запустила альтернативу у вигляді продукту "Дрібний пакет PRIME", який з 1 червня стане доступний і для США.

"Дрібний пакет PRIME" - вигідна альтернатива дрібному пакету рекомендованому, а також бандеролі. Поштова послуга розроблена спеціально для формату продажів в інтернеті і діє в 67 країнах, зокрема в Канаді, Великій Британії, Німеччині, Австралії, а з 1 червня в США", - додали в компанії.

Раніше ми писали, що в державній Укрпошті запрацювала перша автоматизована сортувальна лінія.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK