Реєстрація податкових накладних поновлюється з 27 травня, - Гетманцев

Гетманцев закликав бізнес інформувати його про будь-які помилки на місцях із боку податкової, яка має забезпечити реєстрацію податкових накладних.
Реєстрація податкових накладних поновлюється з 27 травня, - Гетманцев
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Сьогодні, 27 травня, в Україні відновлюється реєстрація податкових накладних. Система працюватиме в довоєнному режимі з уточненнями, зазначеними в законі. Про це повідомив у Telegram голова комітету ВР із питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Читайте також:

"Наполегливо прошу конвертаторів, окремих податківців та інших професійних ухилістів не розраховувати на те, що в умовах війни схемний податковий кредит пройде непоміченим. Податкова на будь-які спроби реагуватиме жорстко, за законами воєнного часу з усіма витікаючими", - написав нардеп.

Водночас Гетьманцев закликав бізнес інформувати його про будь-які помилки на місцях із боку податкової, якщо такі будуть.

"У податкової абсолютно однозначне чітке завдання - забезпечити реєстрацію податкових накладних відповідно до закону та вимог білого бізнесу", - зазначив він.

Публикация Данила Гетманцева в Telegram
Публикация Данила Гетманцева в Telegram

Раніше ми писали, що на порталі "Дія" запустили нову послугу для підприємців "єДекларація". Під час воєнного стану вона замінить 374 види дозвільних документів, необхідних для бізнесу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK