Відкрито ринок Китаю: український мед купуватиме ще одна країна

Процедура відкриття ринку меду на КНР розпочалася ще в 2019 році.
Відкрито ринок Китаю: український мед купуватиме ще одна країна
Ілюстративне фото / Getty Images

Для українських виробників меду відкрито ринок Китаю. Про це повідомили в Державній службі з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Читайте також:

Як розповіли у відомстві, пройдено всі етапи погодження форми сертифіката на експорт меду до Китаю. Процедуру відкриття ринку меду на КНР, яка розпочалася ще в 2019 році, офіційно завершено, і зазначений ринок відкритий для вітчизняних експортерів.

"Це перший ринок експорту, який Держпродспоживслужба відкрила в цьому році. Було зроблено великий обсяг роботи, проведено безліч зустрічей, переговорів, здійснено аудит державної системи контрою в Україні", - наголосив голова Держпродспоживслужби Сергій Ткачук.

Читайте також:

Зазначається, що ринок Китаю є дуже перспективним для експорту продукції українського виробництва, і його відкриття для українського меду значно розширює можливості для вітчизняних виробників. 

Раніше ми писали, що в січні 2024 року Україна вийшла на довоєнні обсяги експорту морем, а за загальним обсягом експорту вже наближається до показників, які були до повномасштабного вторгнення.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK