Як можна зігрітися вдома без опалення: декілька порад від ДСНС

Як зігрітися, якщо вдома відключили одночасно світло та опалення.
Як можна зігрітися вдома без опалення: декілька порад від ДСНС
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Зважаючи на нинішню ситуацію в Україні, в оселях громадян можуть виникати проблеми з опаленням чи електрикою. У ДСНС дали декілька важливих порад, як можна зігрітися у квартирі.

Читайте також:

"Підготували домашній гардероб до зимових холодів? Ні? Тоді ми йдемо до вас! Щоб зігрітися під час відключень опалення чи електрики, потрібно дотримуватися певних порад", - йдеться в повідомленні.

Так, українцям рекомендують одягатися в три шари. Спочатку краще надіти термобілизну, поверх светр, а потім укутатися в плед або ковдру. Також не варто забувати про шкарпетки на ноги та капці. Крім того, можна використовувати грілку або набрати в пластикову пляшку гарячу воду.

Читайте також:

Водночас важливо з'їсти та випити щось тепле. Однак алкоголь вживати не радять, тому що він притуплює відчуття холоду, але не допомагає зігрітися.

Якщо вдома немає опалення, українцям радять більше рухатися. Можна зайнятися зарядкою або прибрати в кімнатах.

Публікація ДСНС України в Telegram
Публікація ДСНС України в Telegram

Раніше ми писали, що в умовах частих відключень світла актуальним стало питання збереження домашніх побутових приладів, оскільки нестабільна напруга в мережі може вивести їх із ладу. Щоб захистити техніку від перепадів електроенергії, можна скористатися спеціальним стабілізатором.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK