Зарплати військовим в Україні: у Раді анонсували "адекватні" зміни

Парламентська робоча група напрацювала алгоритми виплати зарплати військовослужбовцям.
Зарплати військовим в Україні: у Раді анонсували "адекватні" зміни
Ілюстративне фото / Getty Images

Робоча група, створена на базі Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, уже напрацювала певні алгоритми щодо виплати заробітної плати військовослужбовцям. Про це розповів народний депутат, представник Президента у ВР Федір Веніславський, передає "Укрінформ".

Читайте також:

Він нагадав, що до робочої групи ввійшли народні депутати та представники сектору безпеки й оборони.

За словами Веніславського, уже відбулося декілька засідань цієї робочої групи. Він зазначив, що незабаром має відбутися "передфінальне" засідання, за результатами якого буде відома докладна інформація.

Читайте також:

"Напрацьовуються конкретні питання, пов'язані зі справедливим і пропорційним рівнем грошового забезпечення військовослужбовців, які виконують бойові завдання, які перебувають у тилу і виконують певні службові завдання", - сказав нардеп.

Парламентарій додав, що найближчими днями може відбутися брифінг керівників цієї робочої групи, які більш детально розкажуть про напрацювання.

Читайте також:

"Але за результатами роботи цієї робочої групи вдалося напрацювати певні алгоритми, які, я думаю, будуть сприйняті суспільством як абсолютно адекватні і справедливі", - повідомив Веніславський.

Раніше ми писали, що в рамках робочої групи з грошового забезпечення, до якої входять парламентарії та представники військового блоку, працюють над підвищенням зарплат для деяких категорій військовослужбовців.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK