Іспити на посвідчення водія по-новому: у МВС розповіли про перші результати

Які результати першого тижня пілотного проєкту з прозорих іспитів у 4 регіонах.
Іспити на посвідчення водія по-новому: у МВС розповіли про перші результати
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Пілотний проєкт із забезпечення прозорих умов складання іспитів у сервісних центрах МВС стартував з 1 червня у Львівській, Київській, Вінницькій та Одеській областях. За перший тиждень лише чверть кандидатів змогла пройти теоретичне тестування за новою системою. Про це повідомили в МВС.

Читайте також:

Як розповіли у відомстві, у класах для складання теорії та автівках сервісних центрів МВС для складання практики тепер є більше камер спостереження. Відповідно процеси складання іспитів легко моніторити та за потреби оскаржувати результати.

За даними МВС, з 1 по 7 червня включно в цих 4 областях 2524 рази кандидати у водії складали теоретичні іспити та 2652 рази екзаменатори приймали практичні іспити. Ця статистика враховує всі категорії транспортних засобів.

Читайте також:

"Успішність складання теоретичного іспиту з першого разу становить 23%. Успішність складання практичного іспиту з першого разу становить 36%", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що з 1 червня на українців чекають чотири зміни в роботі сервісних центрів Міністерства внутрішніх справ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK