Українці можуть повернути переплату за газ: що для цього потрібно зробити

У "Нафтогазі" радять звернутися особисто до попередньої газопостачальної компанії та написати заяву на повернення переплати.
Українці можуть повернути переплату за газ: що для цього потрібно зробити
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Українці можуть повернути переплату за газ при зміні постачальника. Про це повідомили в ГК "Нафтогаз України".

Читайте також:

"Шановні клієнти, якщо ви змінили постачальника газу, але оплатили рахунки за спожите блакитне паливо попередній компанії, гроші можна повернути", - йдеться в повідомленні.

У такій ситуації радять звернутися особисто до попередньої газопостачальної компанії та написати заяву на повернення переплати. Попередня газопостачальна компанія протягом 5 календарних днів має надати відповідь та повернути переплату.

"Лише клієнт має право забрати свою переплату в попереднього постачальника газу. Дієвого механізму щодо переводу коштів або взаєморозрахунків між постачальниками, на жаль, не існує", - зазначили в "Нафтогазі".

Читайте також:

Там додали, що в разі ігнорування попереднім постачальником письмової вимоги щодо повернення переплати споживачу останній має право на отримання компенсації в розмірах та порядку, встановлених Мінімальними стандартами та вимогами до якості обслуговування споживачів та постачання природного газу, затверджених постановою НКРЕКП від 21.09.2017 року №1156.

Раніше ми писали, що підвищення ціни на газ для населення в найближчу зиму не буде.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK