Українці можуть переплачувати за газ: що робити, щоби не витрачати зайві гроші

У деяких випадках за газ доводиться переплачувати.
Українці можуть переплачувати за газ: що робити, щоби не витрачати зайві гроші
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Українці можуть скоригувати кількість зареєстрованих осіб у квартирі, щоб не переплачувати за природний газ у багатоповерховому будинку, де встановлено загальний лічильник. Про це повідомили в "Нафтогазі".

Читайте також:

Зазначається, що споживачам, які мешкають у багатоповерховому будинку, де встановлено загальний лічильник, щомісячна вартість газу обраховується згідно з кількістю людей, прописаних у квартирі. Якщо за цією адресою проживає менше людей, то за блакитне паливо доводиться переплачувати.

Що робити

У такому разі потрібно змінити дані про кількість зареєстрованих у квартирі осіб. Для цього слід звернутися до найближчого Центру обслуговування клієнтів філії "Газмережі" та написати заяву.

Читайте також:

Із собою треба мати такі документи:

  • паспорт;
  • ідентифікаційний код;
  • довідку про склад сім'ї.

"На підставі цих документів фахівці "Газмереж" актуалізують дані та скорегують розрахунок об'ємів споживання на майбутні періоди", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Раніше ми писали, що українцям потрібно вчасно передавати показання побутових лічильників газу, навіть якщо людина не проживає в будинку та не користувалася блакитним паливом.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK