Пенсіонерам продовжили строк проходження ідентифікації: кого стосується

Продовжено строк здійснення фізичної перевірки осіб в Ощадбанку до 31 березня 2024 року.
Пенсіонерам продовжили строк проходження ідентифікації: кого стосується
Ілюстративне фото / Getty Images

У середу, 27 грудня, Кабінет Міністрів ухвалив постанову щодо продовження термінів проходження фізичної ідентифікації одержувачами пенсійних виплат в Ощадбанку на 3 місяці. Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Читайте також:

Так, продовжено строк здійснення фізичної перевірки осіб в Ощадбанку до 31 березня 2024 року. Це стосується внутрішньо переміщених осіб (ВПО), яких було взято на облік до 24 лютого 2022 року.

Документом передбачено, що нарахування пенсії продовжується навіть у разі отримання територіальними органами Пенсійного фонду України від Ощадбанку інформації про відсутність видаткових операцій за рахунками протягом 6 місяців підряд. 

Читайте також:

Проте з 1 січня 2024 року в таких випадках пенсії не перераховуватимуться на рахунки їхніх одержувачів до проходження ними фізичної ідентифікації.

Раніше ми писали, що з грудня 2023 року пенсіонери з-поміж ВПО, які отримують пенсійні виплати через АТ "Ощадбанк", можуть пройти ідентифікацію за допомогою відеозв'язку.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK