Видавала себе за хлопця-військового: у Дніпрі курсантка видурила понад 800 тис грн на сайті знайомств

Курсантка видавала себе за військового та ошукала мешканку Дніпра на понад 800 тис. гривень.
Видавала себе за хлопця-військового: у Дніпрі курсантка видурила понад 800 тис грн на сайті знайомств
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Курсантці одного з правоохоронних вищих навчальних закладів Дніпропетровщини повідомили про підозру. Вона видавала себе за військового та ошукала мешканку Дніпра на понад 800 тис. гривень. Про це розповіли в Державному бюро розслідувань.

Читайте також:

Так, дівчина зареєструвала фейкову анкету на сайті знайомств під чоловічим іменем, а фото вкрала зі сторінки справжньої людини в одній із соціальних мереж.

"Познайомившись з іншою дівчиною, вона почала писати тій романтичні повідомлення від імені вигаданого хлопця. Потерпіла, не підозрюючи, хто насправді ховається за анкетою, дала свій номер телефону та почала активно переписуватися в месенджерах, а також періодично спілкуватися телефоном", - йдеться в повідомленні. 

Читайте також:

Щоб голос "залицяльника" не видав обману, курсантка в телефонних розмовах пояснювала, що в дитинстві перенесла операцію на голосових зв'язках, тому так і розмовляє.

Згодом "залицяльник" написав, що потрапив до армії та перебуває в зоні бойових дій, через що найближчим часом зустрітися наживо не вийде, але пообіцяв періодично відправляти дівчині подарунки через свою племінницю. Так званою племінницею, яка частенько приносила подарунки, виявилася сама підозрювана.

"В один з моментів "боєць" повідомив, що потрапив поблизу Бахмута під ворожий обстріл і отримав серйозне бойове поранення, та почав просити гроші на операцію. Вважаючи чоловіка своїм хлопцем, потерпіла, напозичавшись у знайомих та родичів понад 800 тис. гривень, усе відправила на рахунок шахрайки", - розповіли в ДБР.

Читайте також:

Курсантці повідомлено про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 190 КК України). Також судом їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

Раніше ми писали, що поліція Закарпаття затримала 35-річного мешканця Києва, який разом зі спільниками ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донецької області на 7,5 млн гривень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK